tisdag 26 februari 2013

Öppna förskolan, tacos och annat viktigt

Så här ser det allt som oftast ut när Eyra sitter på Toatronen (149 spänn på Barnens hus).

Idag har jag och Eyra varit på öppna förskolan i Kyrkans hus, även kallat Kyrkis. Det är alltid trevligt, även om ljudvolymen är helt sinnessjuk och man ibland fruktar för sitt mentala välmående. Eyra älskar att kolla in alla andra barn, och idag hittade vi ett med exakt samma röda hårfärg som hon har. Sångstunden är det bästa på hela tillställningen, tycker Eyra, då sitter hon som ett ljus och tittar på fröknarna som leder det hela och ler mest hela tiden.

Jahaja, ja, sen åt vi fajitas jag och pappa Gila. Eyra fick lite guccagojs inrullat i ett tortilliabröd och det var tydligen top notch. De senaste dagarna har hon faktiskt petat i sig lite, lite annat än tuttmjölk. Så hon kanske är avvand innan femtonårsdagen ändå! Hurra!

Nä, jag hade nog inget annat viktigt på lager. Vi hörs!

1 kommentar:

  1. Ja det här med mat går segt här också men intresset är ganska stort emellanåt i alla fall. Hoppas kunna kombinera lite blw med nån liten matning (fast hon får luta sig fram mot skeden själv) för innan hon har pincettgreppet så är ju blw lite meckigt för henne. Vet inte alls vad som är det absolut bästa för dom men målet är ju att de ska få i sig lite annat så att man kanske kanske kan dra ner lite på amningen så småningom. Innan 15 års dagen lär det ju som sagt bli i alla fall bli vilket är en liten tröst :)

    SvaraRadera