onsdag 23 januari 2013

Länkkärlek

Jag tänkte att jag skulle dela med mig av några av alla miljoners bloggar jag läser (hade jag inte kunnat smartphonea när hon ammar skulle det ha blivit en kort amningsperiod!):

Audhumble skriver numera om lite allt möjligt, men går man bakåt i arkivet skriver hon mycket om föräldraskap. Hennes Toadie är jämngammal med Eyras kusin Elmy, så det är kul att se likheterna - och skillnaderna.

Vilda barn är en blogg med massor av diskuterande och informativa inlägg. Maria, som driver bloggen, provocerar nog vissa, men jag tycker att det är sjukt intressant att se att det finns fler än ett sätt att göra saker och ting på. Hon och hela hennes familj har förresten flyttat till Bolivia för att testa på det, och den resan kan man följa på hennes andra blogg Jordliv.

På tal om provocerande bloggar kommer här den rabiata, seriemördarbrevväxlande superfeministen Lady Dahmer. Hon skriver om genus, barn, samhälle och andra ömma tår. Mycket bra!

I Uganda finns det ett barnhem/projekt som drivs av två svenska tjejer. Det är dock bara en av dem som har möjlighet att vara på plats. Skitungarna kallas hennes gäng med grabbar, och läser man igenom bloggen utan att gråta som ett barn har man ett hjärta av sten.

Jag läser också två bloggar av mammor som fick barn nästan samtidigt med mig, nämligen Elaines och Carolina Gynnings. Kul att se hur deras barn artar sig jämfört med mitt!

3 kommentarer:

 1. Din blogg ligger kvar som ett fönster i mobilen efter att Erika skickade mig länken och efter att i flera år försökt engagera mig nog för att läsa diverse tränings- och livsstilsboggar utan något långvarigt resultat finns det nu EN blogg jag kollar in varje dag på väg till jobbet - din! :) Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna, vad roligt att höra!

   Och det kommer ett paket snart, livet kom emellan bara ;)

   Radera
 2. Ingen fara, livet kan vara härligt intensivt :)

  SvaraRadera