söndag 9 december 2012

Ännu en fas?


Vad man än har för problem med sin bebis (jo, en del saker är faktiskt just det - PROBLEM) så får man svaret av google: "Det är en fas". Jahaja. I två dygn har Eyra varit gnällig och sinnessjukt snuttig. Både igår och idag har jag ammat till och från i flera timmar i sträck, och jag hoppas vid Gud att hon håller på att "lägga in en beställning" och att det inte är värre än så. För det är så vansinnigt tråkigt att sitta och amma i evigheters evighet. En halvtimme är ju liksom rätt mysigt. Men när man halar fram tutten för tionde gången på tre timmar, eller när man inser att man varvat internet sju gånger, då är det inte riktigt så jävla mysigt längre.

Idag skulle vi har varit på adventsmys hos Gilas bror och hans tjej, men jag och Eyra blev kvar hemma, eftersom denna spännande nya fas gör henne till en mycket dålig representant för sitt släkte. Och det går ju inte för sig, eftersom jag ju vill att folk ska börja yngla av sig snarast, så att jag får en anledning att sy nya hippiesjalar!

3 kommentarer:

  1. Tänder på riktigt denna gång? Hoppas det blir bättre snart! /Syster

    SvaraRadera
  2. Eyra-effekten funkade ju på mig och Joel iaf ;) Och får man önska vill jag gärna ha en hippiesjal, hehe. / Linn

    SvaraRadera
  3. Snutt snutt snutt! Vet hur du har det, men jag tror att det börjar avta för oss nu (hoppas) för jag har till och med fått ont av allt snuttande.

    SvaraRadera