söndag 6 december 2015

Dags för julens önskelista

På allmän begäran:

Eyras önskelista:
- Eyra vill gärna ha saker som uppmuntrar till rörelse, kanske Bamses gymnastikspel eller peppiga skivor med rörelselåtar (OBS på att vi har många med SmultronSång).
- Man kan aldrig få för många böcker. 
- I klädväg har hon ganska mycket, det är egentligen bara nattlinnen som verkligen _behövs_. Eyra önskar sig kläder i storlek 116, dubbelstorlek 110-116 förutom om man handlar på HM, då kan dubbelstorlek 122-128 funka. Om man köper tights så får man som vanligt gå upp en storlek och köpa 122 (behövs absolut INTE på andra kläder, gäller BARA tights). Hon har massvis av "finklänningar", så det behöver hon inte, hellre tunikor  att ha till vardags :) Hon har ca 27 i skor/strumpor. 
- Eyra älskar fina mössor.
- Presentkort så att vi kan köpa en spelhylla till lekrummet.
- Presentkort på t ex Panduro, så att jag kan pyssla ihop träningsmaterial åt henne (Kostnärsshopen i Umeå är återförsäljare av Panduro, hint-hint)
- Leksaker har vi tonvis med men fina spel eller pussel (gärna med kända ansikten t ex Bamse, Doc Mcstuffin eller Frost) uppskattas. Och plåster ;)
- "Äppellådor" att förvara böcker i. Finns t ex på Ikea.

Manfreds önskelista:
- Manfred har storlek 86 just nu, så man kan köpa 92 om man vill att han ska kunna ha det ett tag. I tights har han storlek 92 (han är förresten svingullig i tights, älskar kombinationen barn + tights). Vi vill inte ha kläder som är väldigt grabbiga, med arga gubbar/monster eller bara deppiga färger, utan milda/glada nyanser och mjuka material. Inget av barnen använder jeans.
- Manfreds två intressen i livet är fordon och hundar :)
- Böcker i kartong, men gärna med lite mer text än bara enstaka ord. Han älskar böcker med flikar! 
- Hellre trä än plast, i vanlig ordning.

Sådärja! Kom ihåg att detta är önskelistor och inte en beställning, mest vill de bara hänga med sina fina släktingar <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar